Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är bara ett utkast från något jag ska kriva klart när jag orkar...


som en dikt jag aldrig glömmer



det var 3 år sen nu
sen vi möttes den natten
en hissvåning ner
bland sprit och rakvatten
jag hade ett JD armband
som jag snott från en bar
och om jag minns rätt
var det borta nästa dag
och jag minns hur du sa
tur att ingen annan dig tar
och jag älskade när vi låg där...
... just där, där vi var
men jag sa tyvärr
tyvärr men jag far
en resa är redan
bokad och klar

men du kommer
alltid finnas där
som en dikt
jag aldrig glömmer

vi gav varandra varsitt
minne från varann
denna kväll var ett avsnitt
om en dröm som blev sann
för nånstans brinner
kärlek varm och så röd
men inuti mig har färgen
sen länge varit död

men du finns
alltid där
som en dikt
jag aldrig glömmer

kom och ta plats
i mitt spökloft inatt
jag lovar det är inte
så hemskt som det låter
det är bara det
att allt runtomkring
verkar vara nöje för folk
ett tivoli där
vinst varenda gång
är den enda lag
men för mig var igår
bara ännu en förlorad dag
så snälla kom hit
om så bara för en dag
då vore dagen
som var drömd igår
en vinst för lilla jag

men du har
alltid funnits där
som en dikt
jag aldrig glömmer

jag snöar gröna snöflingor inatt
det betyder inte att de är av sort
du kan elda på, tända på, tänka på
utan bara vad jag gör just då

men du kommer
alltid finnas där
som en dikt
jag aldrig glömmer




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 19:36



Bookmark and Share


  Tobisgrissla
KLOCKRENT! "vi gav varandra varsitt
minne från varann
denna kväll var ett avsnitt
om en dröm som blev sann
för nånstans brinner
kärlek varm och så röd
men inuti mig har färgen
sen länge varit död". JAG FÅR RYSNINGAR AV DESSA UNDERBARA RADER! BLEV SÅ TILL MIG ATT STORA BOKSTÄVER ÄR NÖDVÄNDIGT.
Dom här raderna åker upp på väggen hemma, om det är ok för dig? Jag ska inte försöka ta åt mig äran, men upp på väggen ska dom.=)
2009-04-28

  firefire
otroligt vilket utkast! det bästa jag läst på länge, för det sätter sig inuti,verkligen! starkt gjort och mycket god poesi tycker jag!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare