Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

födelsedag

Iris dag.

Tre år bak spretig lugg med skälm i blick.

Tre år av uppväxtiver, språkupptäckt.

Liten kropp som går.

Tre år av liv har det blivit.

Måtte
de bliva fler!





Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-28 20:19



Bookmark and Share


  Alfie M
Glädje mot en lite sorgsen underton?
Blev berörd!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP