Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fusion (Poetryslam)

~¤~

Jag är uppkopplad på Jordelnätet
vi är där och det är starkare sken än av Belgiens underjordiska Big Bangteoris JET tågrälsar
och fadern av alla kärnkraftsverks nedläggning i Frankrike, det säkra framtidsfusionskraftverket ITER
de är som Jor-El och min Jordmoder
jag som Superman utan kryptonithotet

om ni undrar varifrån hans energi kommer, jag säger han för han är mitt överjag,
är det all den kraft som blir över då
alla fått sin del och det är du och jag kvar
vi har vårt eget Belgiska fusionsnät
och matar varandra där med den godaste choklad

Povel Ramel behövde inte skämta nu om att kalla sig
Pov Ram pga dåligt elutbud och ransoneringar
du behöver ingen elektriker bara en riktig patricier
jag är ingen viktigpetter
inte heller en ettrig liten terrier
ganska lång och på ord och annat får fjång
bara intresserad av vad som är äkta här på jorden avlång, rund och platt med konstiga omfång
balanserad natur med väderlekar och cirkulationer av vatten med breda hav och dess kanaler som ibland gör vår energikanaliserande värld erotiskt trång
en vågklyvare i ditt hamninlopp som vi sa en gång
säger vi ännu en gång
i denna hyllningssång

ett lunar scope av en myrfarms amfibieteaters
lanterna mágica - tittskåpets skymt av den burleska teatern
mikroskopet som visar en bild av hälsotillståndets flöde och baciller därunder
helikopterfotot av blomsterprakten i vår kärleksträdgård som i gensvar till oss igen och återigen svämma över

LPWJ 24&29/04/09




Fri vers (Spoken word/Slam) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-04-29 09:30



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
tack ja jag såg de skulle tävla i poetryslam men det fungerar nog bara i new york att läsa dikter på scen

jag skriver ner mina, har ett par andra i olika genrer under poetryslam+lordparzifal i sök

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-19

  Yrre VIP
Åååå smitta mig, smitta mig! Jag vill oxå skriva sådär :)
Jättebra skrivet till
Calin med glimt i ögat ;)
2009-05-19

    ej medlem längre
Fin hyllning till Calin!
2009-04-29

    Calin
Och så blir röda kinder igen...är ju blyg som du vet...;)
Elchock rakt av
sexvolt (kunde inte låta bli...)
2009-04-29

  Tobias Nilzon
Wow, i like this Poetryslam! denna hyllningssång till den fantastiska Calin.. *applåder*
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP