Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vidare cirklar

Och de sista
friska vindarna
berättar om
du och jag

skulle vi glömma
hur världen smakar
är det dina händer

så låt de röra oss
i vidare cirklar
än du anar




Fri vers av virre
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre