Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtans stränder

stranden doftar ljuvligt nära
en vit strand med snäckor
där tycks havet stå så befriande

havets horisont speglar
långt bortom annan tid
bland oskuldsfulla stjärnor

de tindrar vackert där ovan
mjuka varma vindar smeker
sveper välkomnande därtill

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 17:56



Bookmark and Share


  Feminaz
vackert, vackert, svindlande vackert
2009-05-07

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackra små rader...
2009-04-29

    sunnanvind
Vackert ömsint!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz