Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trippel RimHaiku ~ Nyttig, Hälsosam, Ekonomisk & Rolig

~*~

Här sitter jag som
Ferlin fastän i andra
barkbrödssurrogat

kaffetider - med
pipstopp av nya gröna
vaniljsmakande

téet - skall väl också
drickas tillika var det
tänkt - vad det lider

LPWJ 29/04/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 18:08



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
påminner om vaniljcigarill som nu är ett minne blott, kan inte bruka tobak missbrukar tyvärr
antar det var för jag bara feströkte som sedan blev pipa o cigarill varje kväll efter millennieskiftet

så hellre poesi o te o musik

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-29

    ej medlem längre
är det verkligen gott? vaniljte alltså... låter urk... förstår att det lider:-)

men snygghajkat vare iaf.
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP