Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå på nålar


nålpalats
röda kaskader
blänkande väggar
uppspydda lungor
som målar takets bjälkar
det kalla ljuset
från våran TV
värmer ingen
mannen bredvid
säger att jag ska
akta mig
för såna som han
nålen har fastnat
bland armens broderi
när buren stannar
min gröna korridor




Fri vers av viola raz
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-09-19 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viola raz