Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla newbies och gamla spöksidor därute...hitta vattenhålen, det är inte alltid en Hägring, det är lätt att hitta en vän svårare att behålla dom men bättre än ingen


Trippel RimHaiku ~ Mission

~*~

min mission idag
är att leta på alla
de som har skrivit

en text och får sen
mindre än fem läsare
ingen kommentar

och en öken av
väntan på ens en applåds
vattenhålshägring

LPWJ 29/04/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-29 21:30



Bookmark and Share


  Miss Mod
Så gör också jag ibland, och - tar emot detta livgivande, renskrivna vatten.
2009-04-29

    Jnåt
du får nog många napp... :-)
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP