Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stenen

varje dag kommer jag förbi
Den Stora Stenen

varje gång tänker jag
"den stenen flyttade du och jag
för att vi behövde det"

varje gång jag går där
hör ja också
din röst

"jag vill inte se dig mer"
sa du

jag förstod dig inte
men
se mig
slapp du

och när du var döende
sa du

"jag vill inte heller se dig på
begravningen"

det fick du inte

blev du glad
för det
min bror




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 21:50



Bookmark and Share


  Ellen Vivelavita VIP
Hårt hjärtkramande sorg... får jag en känsla av.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP