Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

???

 

Missade jag något. Var det något jag

inte förstod. Något som alla andra

skulle ha förstått. Men inte dumma

jag. Ge mig ett tecken. Skrik. Ta tag

om mitt huvud och banka in lite vett.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 22:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
Skriande saknad efter nån som man kanske sårat utan att mena..
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf