Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din rädsla


de har kontroll
på dig

släng ut skiten
som finns i varje hem
som finns
där du är

du konsumerar
av rädsla
för att inte
bli som dom
men du måste
lära dig
att det är
dom
som styr
din
rädsla




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 23:31



Bookmark and Share


  Roula O
tänkvärda ord...
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare