Långt i fjärran ligger framtiden som vi 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt i fjärran ligger framtiden som vi 




Söker

 

Mitt i dagens gråa gröna

Bland vita vårblads kransar och

Himlen lyft sitt tunga vintertak

Stod vi med en längtan

 

Den vi känt så länge

Trott att solen skulle smälta

Som isen på vår sjö

Istället blev den ogripar

Som glittret på dess yta




Fri vers av madigan
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-29 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan