Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedoka ~ Äkta Kärlek

~*~

om jag ej redan
kände dig hade jag nog
tittat efter dig mer än

två gånger - hade
du varit min groupie, vän
gudinna - som du ju är

LPWJ 29/04/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP