Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej kanske inte den där kärleksfulla dikt man kan tro från övertexten men fråga inte... kommentera inte ens.


Det är bara du

Makterna börjar samlats
och ondskan har kallats

Väktarna måste snart vara här
de vet att ondskan lever och lär

Trubbel väntar bakom hörnen.
Faran skymmer himlen som örnen,

Redo att skada, redo att döda,
Inga böner kommer bli hörda


Riddaren som försöker göra bot.
Med springaren svart som sot

Får alla stå sitt eget kast
För det övergivna skeppet med död i sin last

Dagarna rinner och tiden går
Det finns ingen tid att slicka sina sår

Alla måste samarbeta som ett
Det kommer inte finnas något annat sätt.

De goda måste segra till varje pris!
De måste smälta ett hjärta kallt som is.

Chansen är aldrig eller nu,
Men den enda som ska göra det är Du




Fri vers av Sikska
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 00:53



Bookmark and Share


    Jiffel
dte är alltid svårt att göra något helt själv. men någon måste ju börja.
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska