På Vintergatans resa genom okänd

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Vintergatans resa genom okänd




Framtid

 

Du var en sol

Bland nattens månar

En sten av märklig sammansättning

Fri att vandra egna vägar

 

Förundrade vi såg ditt ljus

Bländande och klart

Men också sorgens mörka tundror

Letade sig genom våra synfält

 

Vi gladdes för din klarhet

Frös under dina tundrors svalka

Där tårarna vi hade frös till

Glansig havsis mitt i hettan   




Fri vers av madigan
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan