Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt #2 någonsin. Finns fler verser. Barnsligt enkelt ordbus, gillar den sista meningen dock.


Lämnad

Du tog min syn och uteslöt ljudet
Balanserande mellan det som var tillåtet och förbjudet
Mitt höftben var vitt, men dina fingrar röda
Du lämnade mig
Om jag bara visste hur brutalt de kunde döda

Du kommer alltid vara mörkret i min skugga.




Fri vers av Annine
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-30 09:56



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Himla snyggt " poetat "!:-)
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine