Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en klardröm på en häxsabbat :Beltane: om en annan :Sommarsolståndet:




MetamorphOsiris

~¤~

ett taggtrådsstängsel
som förvandlas till
våta tagliatelles

en inhängnad där
metamorferas till
ett sällt ställe

en get som i hörnet vaktade nyss
frågar oss
om vi vill ha en kyss

en ko och en tjur där likaså
undrar blott
om vi vill ha lite mjölk vi två

vi går på promenad i kvällen
och du har med din vän
ni ler och tar av er topless sen

vi går där vägen fram
i sommarnattens rus
och behöver inga krus

alla svampar i skogen stora som små växa då
en midsommarnatt
du kryper upp bredvid mig senare i soffan likt en katt

LPWJ 30/04/09

MetamorphosIsis
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=824282




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-30 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRAVO!
2009-05-02

    Jnåt
sommarvals som du ger...
2009-04-30

    Calin
hur underbart är det inte att får läsa detta, när jag som mest behövde det...
2009-04-30

  Tobias Nilzon
En underbar klardröm, jag önskar jag kunde drömma klart, och inte genom dimma.
2009-04-30

    ej medlem längre
Stående ovation till denna!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP