Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din glädjestyrka

  

glädjen finns lite fläckvis

här och var

och du får lov att njuta av den

 

styrkan bär lite då och då

somliga dagar

och du kan glädjas åt det

 

när solen går i moln

och det känns som att själen ska

pressas ur kroppen

magen är förvandlad till en klump

och det är svårt att andas

kan du, om du vill och orkar

se tillbaka på glädjen och styrkan

och förstå att det kommer tillbaka

 

sen kan du åter glädjas åt styrkan

som fläckvis sprider sig

här och var

lite då och då




Fri vers av Jojo
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo