Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guld om våren

min hustru säger

"maskrosorna tar jag inte bort"
"dom är vackra"
"och guld kan man inte få nog av"
"i varje fall inte här runt husen"

belåten kör hon undan handgrästuktar'n

"nu är vi rika igen"

glimmar hon

"det är det lätt att bli på våren"
"maskrosguldstätt lever vi"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP