Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Positiv uppmaning i rubrik, men mera dyster text därunder.


Sluta aldrig att försöka

När du slutar försöka att älska
har du inget bra liv längre.
Då är du gammal eller trött
och vill inget mera

När du inte längre tycker om
då är du äldre ändå
och färgerna finns inte mera
då syns där bara grått

När du slutar att bry dig
har du nått ditt slut
och elden slocknar
kvar blir ingenting

Utom lite aska
som snart
försvinner i vinden

så sluta aldrig att försöka.




Fri vers av Dionysius
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-30 16:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Insiktsfulla rader
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius