Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suzanne


Ibland

Ibland ser du så djup ut

Så mycket känslor


Så skör




Fri vers av Viktor
Läst 708 gånger
Publicerad 2005-09-19 15:21



Bookmark and Share


  Propella
Men jisses så vackert!
2005-10-25

  JMR
...du är en riktig betraktare....fina ord.
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor