Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lyssna i nattens tystnad


I ekot av tystnaden


Tystnaden i natten
skriker till mig
- Du är ensam


Tystnaden i natten
talar till mig
- Du är inte ensam


Någon viskar i natten
knappt hörbart
- Jag är här med dig
Omfamnar dig med
mina skyddande vingar




Fri vers av Nic
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-09-19 15:29



Bookmark and Share


  Jojo
Sååå vackert. Tystnad och ensamhet är inte enbart av ondo. Men visst ekar det ibland.
2005-09-19

  Rachel Roth
mycket finns att höra i tystnaden för den som lystrar.....mycket trösterikt i denna
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic