Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inkarnation


Tålamod min själ

Tålamod min själ
du som har
dina vingar.
Vi som skall
tillsammans
flyga
dit ingen vet.
Vi lyfter
snart
Jag känner att
det
stundar
Vår färd stannar
mitt i livets
cirkel
där vi
på nytt
skall
födas igen
gå in i livets
ring igen
livet
fortsätter
Så tålamod
min själ.




Fri vers av UllaBritta
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-02 03:05



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En vacker beskrivning om livets resa.
2009-05-12

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag gillade den här mycket, innehållet är både vackert och värt att begrunda.
Däremot är det väl lite väl korta rader i mitt tycke...
2009-05-02

  Stefan Höglund
Fint med betraktelse av en konstnärs själ.
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta