Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gissar du så gissar du förmodligen rätt!


Honungssång

 

honung
jag vet inte ditt namn

jag kallar dig honung

kom och lena mig
smält mig tung
nu är den tiden inne

söta är dina kyssar
honung
som majkvällens nektar

bevara dig för fåglarna
alla himlens fåglar
och myrorna på marken

dansa mig
ditt drag

Honey!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-02 17:53



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Smäktande sötma rinner från dina ord...gott!!
2009-05-03

  Suzy med punkterna
Kärleksfulla rader
2009-05-02

  Sturesdotter
Tolkar det som min egen text...så jag vet vem min honey är..
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger