Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt



Dessa tunna kjolar

och

vackra ben

Vita trosor

under tunt tyg

Solsken på Avenyn

Man blir alldeles förstörd

Man borde bara sitta ner,

annars

går man in i stolpar

I all synnerhet

bör man undvika

bilkörning

Dessa kroppar,

dessa linjer

Kom inte och prata om att

kvinnan inte har makt!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-02 22:19



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Mata hari styrde världsordningen en gång
på samma sätt

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP