Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen Svalnar

Dagen lider mot kväll
du tog mina axlars längtan,
släppte din längtan i
mitt sköte.
Du håller fast mina händer,
dina heta känslor famnar min
skälvande kropp.
Jag dricker värmen av dina
händer, då du så skönt
smeker min nakna kropp
När lusten sliter mig, vill jag
att du kommer mig till
mötes.
Dagen svalnar det lider
mot kväll
Mina axlars längtan har
fått frid.
Ditt huvud vilar lugnt
mot mitt bröst.




Fri vers av UllaBritta
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 09:24



Bookmark and Share


  UllaBritta
Tänk ändå vad rädda vi är, att kommentera kärlekens lek.
Jag skrev denna dikt år 2009 och den håller för mig än. Jag fyller snart 80 år. Finns det något vackrare än kärleken.
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta