Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bryr dig

Vaknar
Jag är trött

Du tycker att jag har betett mig konstigt
Ja det har jag
Där ser man
Så du märkte det

Det är en fånig grej bara
Bara en sak jag fick för mig
Inget särskilt
Du skulle bara skratta åt mig

Du säger säg
Så jag säger det

Jag får för mig saker ibland
Jag fick mig för att du inte bryr dig om mig längre
Fånigt

Du tycker att jag ska berätta såna saker

Jag skäms bara över dem

Du tycker att jag inte ska göra det

Det finns inget att berätta

Du tycker inte att det är friskt att hålla inne sådana saker

Jag har alltid gjort det
Det är ingen fara
Jag klarar mig

Jag ska berätta sånt beodrar du

Då kommer du bara att tröttna på mig och sluta bry dig om mig

Nej säger du

Men det är inget du ska behöva tänka på

Sluta med det där ber du

Du kan inte hjälpa mig

Det kan jag visst ler du
Jag kan hjälpa dig med många saker

Jag förstår inte varför du bryr dig om mig
Jag är bara en värdelös skit

Herregud suckar du

Jag ska hålla tyst

Gör du det uppmuntrar du
Om det känns bra för dig

Egentligen inte
Men jag vill inte besvära dig mer

Var glad ber du

Du kan låtsas att jag är det

Låtsas är inte bra påminner du
Och du har många anledningar till att vara glad

Som vadå?

Du har mig tillexempel smeker du

Jag vet
Du är anledningen till att jag har varit jätteglad i mer än 3 veckor
Ett nytt rekord
Men jag är glad nu































Fri vers av Losnall
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall