Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många ser trädgårdsarbetet som konkuerrens-------Jag väljer att se att mina grannar skapar en vacker miljö som jag också kan njuta av.


Trädgårdsarbete


Grannen påtar i sitt trädgårdsland
Magnolian blommar i all sin prakt
sår små frön med försiktig hand
gröna fingrar har någon sagt

Underbart att människor ger av sin tid
så att vi blomsterprakten kan beskåda
Istället för att gnälla skapar vi frid
när vi tänker .................. så vackert för oss båda




Fri vers av duvan59
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 14:29



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härligt att höra, eftersom det ofta finns rubriker om grannfejder...

löjligt egentligen.

bra tänkt här...ser vackra trädgårdar framför mig:-)
2009-05-03

  stenen/ Yv Ericsson
Hihi, ser oxå min goda granne arbeta med frön. Väldigt nära mitt fönster, där jag sitter vid datorn...och gnäller på mitt eländiga liv...
Medan hon skapar liv:)
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59