Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

afrika

i afrika
livets sidor
olika våra
sidor
där växer
lite
men hos oss
växer
överflöd




Fri vers av Myself
Läst 302 gånger
Publicerad 2004-06-09 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself