Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOKTOR B





DOKTOR B



En dag satt jag hos min doktor B

berättade om min ångest och smärta

Han lyssnade tålmodigt som alltid

får en ingivelse att visa honom en dikt

En dikt om döden

Han frågade lite oroligt om jag tänkte sluta mitt liv


Nej. nej ! Tvärtom jag vill så gärna leva

Doktorn tyckte dikten var så bra att han

tittade mig i ögonen och sade

du ska börja publicera dina dikter


Han gav mig tanken om poetersidan

och här är jag nu bland likasinnade


Min doktor B är klok och tar vara på

människors resurser


Han fick självförtroendet spira

jag kom med i ett sammanhang


Doktor B tror på mig

Det bedyder oändligt mycket




Fri vers av arja savela
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-04 09:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vältänkt hyllning till den mångfacetterade läkekonsten; tvivels utan!
2009-10-09

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet. Jag har en doktor M som har läst många av mina ångestdikter. Och både B och M är betyder mycket, liksom de texter som Du skrivit, och detta är en av dem!

Ha en fin dag!
2009-05-09

    Mejja
Att någon lyssnar - bringar hopp i liv.
Fortsätt därför medmäsklighet giv.
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela