Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordrik språkförbistring....


Själens retorik

 

Mångfasetterat frekvent
min lilla svarta språkmelodi

dolda intonationer
stavar lätt ditt namn

Hur brukas språk
där fallande rytmer skuggar
hjärtans syntax

nedlåter
underlåter och förlåter

pressmeddelar dialektalt
helt utan parlör
som stumhet oftast gör

2009-05-04




Fri vers av Lena Renman
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-04 23:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
"Hur brukas språk
där fallande rytmer skuggar
hjärtans syntax"


så väl igenkännande och språkligt mycket bra,
hur själens retorik


"pressmeddelar dialektalt
helt utan parlör
som stumhet oftast gör"

mycket snyggt ordat applåd o bokmärke!
2009-05-06

  stella
Inte lätt att möta denna själ, men om man vågar vara i tystanden så...
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman