Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du måste bli manusförfattare



~~

du måste bli manusförfattare
hon smekte honom över ryggen
med inåtvända blickar


för hon hade sedan länge lämnat honom
men följde honom på avstånd, i smyg

såg på ,medan han byggde världar av ord
män och kvinnor och fantastiska landskap

hon tänkte ofta, på varför
han hade det så svårt med sig själv
och varför han en gång hade älskat
en dåre som hon

men du måste bli manusförfattare
viskade hon över bordet.

~~




Fri vers av Svartsilver
Läst 1379 gånger och applåderad av 61 personer
Publicerad 2009-05-05 07:53



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
intressant och introvert ,
introvert på ett positivt sätt,
det får en att tänka på ordens inverkan.

mycket bra skrivet
2010-12-18

    hd
varför viskade hon det?
2010-08-14

  Frans Nilsson
Vardagsnära. Underfundig tragik. Gillas!!
2010-03-14

  Mr Lindemann VIP
Ja, att hitta på historier om grejer
kan vara bra
låter nästan som du beskrev mig där
2010-01-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart betraktande och inkilande dikt.
2009-12-08

    ej medlem längre
Underbar känsla i den här dikten.
2009-11-05

  RedCherry
Början.. orden fastnade snabbt
och allt flöt på. Språket är bra
och du beskrev med bilder på något sätt.
riktigt bra.
2009-07-21

  peter markurth
denna var jäkligt bra
2009-07-05

  Mikael Llewyn Novac
Denna gillade jag starkt!
2009-05-10

  Suzy med punkterna
Med inåtvända blickar...........strålande
2009-05-05

  blaite
Grym början..du måste bli manus författare..hehe..tack för applåpderna..Rickard blaite
2009-05-05

  Ola Rydberg
riktigt vasst och bra
2009-05-05

  "Dempa"
Tok-diggar!
2009-05-05

  lyckeli
målande

...sitter på första parkett
och betraktar....

tack
2009-05-05

  Tobias Nilzon
Denna gillas! stillsamt och vackert.
2009-05-05

  Larz Gustafsson VIP
"...byggde världar av ord".

Gillar verkligen det uttrycket skarpt.
2009-05-05

  Pah
jag tycker om den här. jo, det gör jag. därför att det är en scen, en scen jag skulle vilja leva. någonstans. med den bitterljuva smaken av växelvärme.
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver