Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid din sida

 

 

trött lägger jag mig
vid din sida
din arm känns så
skönt trygg
i våra andetag
ryms hela världen
och vi andas
samma dröm

tillsammans




Fri vers av sunnanvind
Läst 346 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-05 21:45



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
en självklar närhet förmedlas här
dikten är bekvämt kort
och andasmycket
kärlek i undertexten
fin!
2009-05-06

  Eaglemountains VIP
Underbart, i känsla skrivet ......
2009-05-06

    leelee
Ibland undrar man om man drömmer samma dröm, rent av.
:-)
Fint...
2009-05-05

  Glensan
Låter som en dröm, sånt vill jag ha :-)
2009-05-05

    JJ VIP
Underbar klang och samklang! Mvh. JJ.
2009-05-05

  Lena Krantz VIP
Vilken känsla!

Det är underbart och

helande
2009-05-05

  anits VIP
Det måste kännas underbart
2009-05-05

  ingen
så underbart är det att få vara tygg i bland.
jätte fint skrivet
2009-05-05

  Miss Mod
Å vad härligt!
2009-05-05

  Blåbäret
sida vid sida, andas i takt
och har samma mål

mysigt och underbart skönt
2009-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Så stort!
2009-05-05

  friheten
Wondeful written
2009-05-05

  Majalis
Så tryggt, så varmt. Otroligt fint!
2009-05-05

  Sturesdotter
som en skön suck av välbehag!

(har saknat dina texter)
2009-05-05

  JNI
åh gu vad vacker!
det är bland det härligaste som finns..
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind