Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlösa bråttomfamösa

Bråttomverk hastar
det ska ske utan rotbildning
Neonbelysta rubriker
ovanför fadd text
som redan blivit gårdagens
övergivet övergivna övergivenhet

Skulle moder jord springa samma otålighetslopp
med oss
skulle vi å det snaraste
få se oss om efter en ny elastisk himlakropp




Fri vers av Feminaz
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-06 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz