Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sårbar och skör; det som kärlek gör.


Sårbar och skör

 

sårbar och skör
blir du så 
spräckt kristall
splitter
vasskantade skärvor
att rista blod över texten
sigillet av svek
bekräftar 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-06 13:23



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Naken smärta och svikenhet om krossade drömmar. Stark text.
Eva
2009-05-06

  Ronny Berk
"du-formen" fungerar väl för den texten ! den skärande känslan väl förmedlas, en text men kristalla mervärden, känner sigillet som metafor för slutenheten... eller ?
2009-05-06

  Sturesdotter
Knivskarpt - akta sig den som akta sig bör för de skärvorna!
2009-05-06

  Carola Zettergren
AJ..skärande ont!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger