Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONSTUND





MORGONSTUND


Sov i husvagnen

mysigt att sova där ibland

som en liten semester fast husvagnen

står bakom huset


Vaknade tidigt av en känsla att något var fel


ofta förekommande i mina morgonstunder

Insåg att det var bäst att kravla sig upp och ta en kaffetår


Jag lät tankarna flyta och hitta en mening

ofta är det inget som är fel utan drömmarna bearbetar hjärnans innehåll


Känslan är dock obehaglig

jag skyller på måsarna, den här gången




Fri vers av arja savela
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 23:09



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert, klurigt, finurigt!! Men härligt att sova i en husvagn, även om den står bakom huset. Men obehagligt med mardrömmar, men även att bli väckt av skränande måsar ..... särskilt i kombination med varandra .....
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela