Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt och dag är älskande

Med tysta steg in mot nattens dans
Iklä sig drömmars tyger
fnittra ikapp med småfåglar
låta sommarljuset viska mot huden




Fri vers av Feminaz
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-07 01:07



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
tänker på midsommarnattens dans, när man hör musik och många ljud av glädje, killar och tjejer klädda i kortärmat och kortkort i det halvdunkla sommarljuset ....
2009-05-10

    ej medlem längre
Vacker balans!
2009-05-08

  Peter Jr Eriksson
Galant ! ++
2009-05-08

    Cajsa
Fin liten dikt
2009-05-08

  blaite
bra spira...
2009-05-08

    Lindizz
Fint skrivet.
2009-05-07

  peter markurth
starkt förmedlad i vanlig ordning
2009-05-07

  Matilda Linnéa Tinér
vackert
och värmande såhär i natten
2009-05-07

    ej medlem längre
Hur det smälter sig samman ett dygn i en fin övergång av milda ord.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz