Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöhjärtat.

Som glöd under snö
Är du mitt hjärta
Under mitt hårda skal

Värmer så det försvinner
Skalar av mitt skal




Övriga genrer av Mess
Läst 363 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-07 16:42



Bookmark and Share


  handfast.
ryser!
me lovE
2010-05-24

    ej medlem längre
jättebra!
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess