Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken OskuldsFull

Hejsan och välkomna.
Till livet av miss, Fröken Oskuldsfull
Kysk och barmhärtig
Orörd och ren

Hennes liv går mer ut på att duscha och göra sig fin
För fin
Fin för en värld som inte är värd henne
För fin för att ens titta
Än att brodera bloddroppar på ilskna tjurar

Fröken Oskuldsfull ser sig omkring varje dag
Ser sig omkring runt riddare och tappra prinsar
Hon är naiv och blåögd
Lite som rotfrukters barn
Lite som gårdagens juice

Fröken Oskuldsfull är och förblir alltid troskyldig
Hennes hjärtas barn lär aldrig växa
Oron blöder ur öronen
Hjärtat skaver på överläppens kant

Fröken Oskuldsfull lär alltid förbli okysst
Hennes liv ska alltid vara en oskuld
Hon kommer alltid vara full

Vilket patetiskt liv vår, Fröken Oskuldsfull lever
Patetisk och illojal

Kamma sorgen
Ring en vän
Regnet kommer alltid bestå
(över Ior (i sagan) )




Fri vers av Mess
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-12 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess