Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick inspiration av mig själv :P


Folkvårdens tan(d)t.

Nu sitter jag uppe för länge igen.
Varför alltid jag?

Nu sitter jag här igen, med händerna i fickorna och skriver.
Kladdar mest egentligen.

Nu sitter jag där och tittar upp i taket på månen och stjärnorna.
Fast jag bara ritat med gul tusch.

Nu sitter jag här nere i avgrunden igen.
Jag råkade bara köra av vägen och ner i diket.

Nu sitter jag här och skaffar min egen filosofi.
Ja, jag mår allmänt bra.

Kanske är solen gjord av tusch,
kanske inte.
Kanske sjunger fåglarna på natten,
kanske inte.
Kanske har Yatzy fem tärningar,
kanske inte.

Kanske, kanske inte. Jag vet inte.

Men vi mår bra.
Vi sitter här och mår bra.
(bajignödiga)




Fri vers av Mess
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-03 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess