Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen som jagar mig



Likt smaragdglasets kula
skimrade dina Bruna ögon
i Skuggan av vinden



Vinden vi inte känner
kände



I drömmen blir ditt hår
havsblått
Simmande iväg längs
vägens skugga

Brutalt dödar du mig
med dina ögonstenar
du kastar på mig


Aj, aj! Snälla, låt mig bara vara.
Låt mig få vakna och gå och kissa
Komma tillbaka till en annan värld



Där du är i bakgrunden och inte
har huvudrollen
biroll



Men jag älskar dig.
Älskade




Fri vers av Mess
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-04 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess