Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I taket lyser stjärnorna

Jag fick kontakt med mina änglar idag
De var med när jag föddes
De hjälper mig att leva
De viskade viktiga saker till mig

Regnet piskade mot mitt ansikte
Blodigt som det var såg jag ingenting
Men jag kände deras närvaro
Smekande händer mot min sårade hy

Lugnande ord mot mot min panna
Rött och hemskt, det hjälpte
Kniven låg på min mage
Den skavde, värkte
Jag drog upp mina ögonlock

Mörkt var det, rädd var jag
Det finns ingenting att vara rädd över
De sa det, grävde in det i mig
Jag försökte prata med dem

Det gick inte, min mun dog långsamt bort
Tänk på ditt rum lilla gumman
Du kommer att klara dig
Håll ut

De där rösterna
Så bekanta, så sorgligt
Glida bort är inte kul
Allt är så suddigt

Mörker
Kallt
Mörker
Rött
Minnen fladdrar nervöst

Nu kommer det tillbaka
Jag sitter i mitt rum
Stirrar upp, bort, inte ner
I taket lyser stjärnorna

Så fint, så fint
Och sedan var det ingenting mer









Fri vers av Losnall
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 18:07



Bookmark and Share


  Roula O
skötn att det gick över sedan...stark text!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall