Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till hon som behöver


omöjlig tanke

vore jag inte lycklig med min kvinna

vore jag inte en äldre man

skulle jag gärna vilja bli din

en frestelse

en omöjlighet

men också

omtanke
ömhet






Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 21:04



Bookmark and Share


    JeSö
Tanken är sällan omöjlig... bara verkligheten...

Varm omtanke, så vackra ord!
2009-05-08

  Carola Bouvin
vilka fina rara rader... till hon som behöver. Fin text utav dig
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP