Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillbusen






Nu är det åter dags igen
vrida och vända på dygnet.
Klarvaken hållar han mig i sitt grepp
broderar med strålar i stygnet.

Flinar av trolskhet sitt heta begär
busar och vänder på udden.
Kråkspark, langettstygn klarar han glatt
knypplar på spetsen till kudden.

Sidendunstäcket far sen på sné
korsandets stygn ska broderas.
Petit med Pointen, teknikfylld ni vet
låter sig lustfylld frotteras.

Gubben är galen, strålar och ler
tintarella di luna på sträcket.
Full av förundran stupar han tvärt
himlavalv kysst sista vecket.





ME/09









Fri vers av Madjori
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori