Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Nilsson

Halka inte ur skorna fru Nilsson!

Det är farligt att ramla ner på jorden utan skor.

Falla ner i falafelrullarna som omsluter verkligheten.

För ja falafelrullar är det nog, det måste vara deras fel att jorden är platt!

Vad tror du fru Nilsson?

Men stå stadigt ditt fördärvade fruntimmer!

Snubbla inte ner i vaniljkakan som släcker sol och måne.

För visst är det ljus som vänder dygnet?

Men för helvete kvinna simma inte runt i snurr såsen som betyder så mycket för mig!

Men fru Nilsson har du somnat?

Nu drömmer du om lakritsträd som spricker upp i choklad-dalens ljumma mark.

Sov gott fru Nilsson!




Övriga genrer av Kvarlämnad
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-07 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad