Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingar


Tavlan skrattar med mig,

jag sträcker ut en hand för att känna om hon är på riktigt...

Fingrarna stannar där hennes gör det och hon känns kall och hård,

kanske härdad?

Flickan tittar förvånat på mig och ler lite osäkert.
Känner jag henne?

Hon drar fingrarna genom håret och suckar,
samtidigt som jag faktiskt.

Detta underliga sammanträffande

lockar

till en lek.

Jag lyfter min högra hand och hennes lyfts i samma ögonblick.

Jag tar ett steg framåt, hon gör detsamma.

jag trycker mig mot henne för att inse när vi står ansikte mot ansikte att jag stirrar på mig själv, mina ögon, min själ..

Men just idag, saknas en bit av mig..

Jag uppträder förvirrat, när jag inte är hel!

Okänd för mig själv




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-19 16:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
betänkande väl
2012-07-05

  filharmoniker
Utforskning av självet! Gissa om jag gör detta ofta, om så än det brukade ske mer frekvent förr i tiden. Jag kunde gå ut i skogen efter midnatt bara för att kunna prata högljutt med mig själv. Förklara för mig hur lite jag vet om några få av de sidor jag vet jag har.

Läser gärna fler texter av det här slaget!
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad