Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider, dina hjärtslag


I väntans tider, går vi nu
mot avslut

På en riskfylld period.

Jag längtar
efter

dina hjärtslag.

Som ständigt hemsöker mina drömmar.

Bekräftelsen om liv, ligger ännu dold

Och det är två andetag kvar
tills vi kan andas ut..

Hål mitt sinne hårt, klappa
min oroliga
själ.




Vi hoppas, vi önskar, älskar..

Men än
är det

Guds beslut.

Jag längtar efter mitt hjärta

Dina hjärtslag.




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 823 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-23 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker kärleksdikt. Den börjar med en längtan jag väl känner igen och som alla som varit förälskade känner igen, "och det är två andetag kvar tills vi kan andas ut" är bara så vackert! Sedan har du rätt i att det inte är vi själva som bestämmer, kanske ödet, kanske Gud, och mystiken fullbordas när du skriver "jag längtar efter MITT hjärta!
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad