Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1år senare.



De promenerade sakta längs stranden, hand i hand

Diskuterade dagar som gått och dagar som väntar.

Höll i varsin cigg och blickade ut över vattnet, vågorna slog suckande mot stranden och han höll henne nära.

Några få minuter av stillhet fick de den dagen.

Mycket kaos råder runt omkring men ingenting som kan avskräcka, inget som kan blockera.

Hon andas i takt med vågorna och suckar förnöjt, känner sig duktig

Nästan vuxen

Trots att hon ibland är lika osäker

 som ett barn.

Ja, även fast man tvingas bli vuxen som barn så är det även en välsignelse.

Det vänder.

Och nu, kan ingenting gå åt helvete.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Det har inträffat!



Hon älskar honom




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-05 05:05



Bookmark and Share


  SvartPoesi
mycket fin, ger hopp till en kärlekslös själ.
2012-07-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
när kärlek finnes i själen
kan kärlek ges, direkt

fint
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad