Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragil..

Likt en grekisk Gud, gyllne vacker hud
och med ett leende utöver det vanliga

Charmar han gång på gång.

Hon är hans Cecilia lind, hans Dolores lolita haze

Och

de blickar som bränner in i hennes hud
är
inte
skrämmande eller giriga.

Enbart kärleksfulla.

De trygga armarna omsluter henne,
hon spinner förnöjt och trycker sig närmre.

Önskar att hon kunde krypa in i under hans hud.

Trygghet och värme flyger runt i rummet likt små dammkorn.

Kärlek

Sagan om hur två fragila människor blir en aning starkare

Med

Varandra..





Fri vers av Kvarlämnad
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad