Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt förbjudet!


Vad spännande de kan vara, att leka med elden.

Att kasta boll med ödet,
Eller för den delen, kasta sig in i nått nytt.

Nej, inte kasta..
Snarare krypa mot något i det förflutna

Som
aldrig
fick något avslut.

Jag har hoppat mellan pölarna och grävt över dom.

Kastat mig runt halsen på en återvändsgränd
Som jag ständigt har haft hopp om ändå..

Kanske, men bara kanske

fanns det en tid för detta.

Och även fast det är förbjudet att tänka på


Så erövrar det mina tankar gång på gång,

när dom i själva verket ska ägna sig åt annat.


Är det fel att känna

någonting över huvud taget

eller var det bara en fråga om tid?

Ännu en bit i mitt oändliga pussel som inte hittat sin rätta plats..

Livet är ett äventyr

Och det pirrar i hela kroppen när jag tänker:

Just nu är det underbart!

Underbart,
men ständigt
förbjudet!




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 442 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-19 00:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må det aldrig vara förbjudet!
känn på
2012-07-30

  John B Lund
En härlig slinga
den böljar fram, väcker intresse, precis som det förbjudna.
Tycker mycket om texten, för den är full av liv, tillförsikt och läsningen gjorde mig lätt i sinnet.


Tack !
2012-04-19

  John B Lund
En härlig slinga
den böljar fram, väcker intresse precis som det förbjudna.
Tycker mycket om texten, för den är full av liv, tillförsikt och läsningen gjorde mig lätt i sinnet.


Tack !
2012-04-19

    nånja
Diggart
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad